Treatments Beauty on Request

Hier vind je een overzicht van alle behandelingen die je bij Beauty on Request kunt ondergaan. Wij raden je aan om de treatment pas te kiezen nadat je de huidanalyse hebt gehad. Iedere huid is anders en heeft andere behoeften. De huidanalyse zal precies laten zien welke behandeling voor jou het beste geschikt is. Op deze manier ontvang jij altijd een behandeling die past bij jouw huidconditie en jouw huidverzorgingsdoelen. 

Wij werken altijd met het DÉCAAR Beauty Plan. Dit plan omvat de vier stappen die zorgen voor een stralende en gezonde huid.

ALGEN PEELING

VOOR EEN NIEUWE HUID IN 10 DAGEN

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. De DÉCAAR Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. 
 

RENAISSANCE TREATMENT

VOOR HUIDVERJONGING & VERSTEVIGING

De DÉCAAR Renaissance Treatment wordt door de DÉCAAR huidspecialist volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.
 

DEEP PHYTO PEELING

VOOR ZICHTBARE VERBETERING

Deze peeling is op basis van fruitzuren. De peeling verbetert zichtbaar de huid en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen. Het indrukwekkende aan deze peeling is dat het snel en diep in dehuid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. 

CO2 TREATMENT

VOOR EEN ALGEHEEL GEZONDERE HUID

Kooldioxide (CO₂) staat centraal in deze treatment. Dit geur- en kleurloze gas speelt een belangrijke rol in de zuurstoftoevoer naar de huid. Hoe meer zuurstof de huid bevat, hoe beter deze functioneert en hoe mooier en jeugdiger de huid eruit ziet. Kooldioxide zorgt ervoor dat de afweermechanismen van het lichaam worden geactiveerd. 

OXYGEN TREATMENT

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

BOOST MY SKIN

Tijdens de Boost my Skin Treatment by DÉCAAR wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat.

ME TIME TREATMENT

De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een massage van maar liefst 20 minuten ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. 

CLEANSING TREATMENT

Last van acne? Dan is de Cleansing treatment by DÉCAAR de perfecte treatment voor jou. Om ontstekingen te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment.