Beauty on Request

U kent ze wel; de drukke periodes met weinig tijd, maar waarin u er wel verzorgd en stralend uit wilt blijven zien. Hoe praktisch en tijdbesparend is het dan als u uw beautyprogramma thuis kunt ondergaan, zonder dat u op de kwaliteit hoeft in te leveren. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom in mijn salon, gevestigd in Beilen. 

Bij Beauty on request kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, ontspannings- of sportmassage, pedicure- en manicurebehandelingen. Ook voor make-up, bruidsmake-up en arrangementen kunt u bij ons terecht. Wilt u iemand anders verrassen, dan is een cadeaubon misschien een leuk idee.

Bij “Beauty on request” krijgt u de behandeling die bij u past zodat u daarna stralend, relaxed en uitgerust verder kunt gaan, met waar u mee bezig was. Gemak en luxe op maat in uw eigen vertrouwde omgeving of bij mij op locatie in Beilen.

Bij een schoonheidsbehandeling kijk ik door middel van een huidanalyse aan welke behandeling uw huid het meeste behoefte heeft. U krijgt altijd een behandeling op maat. Na de behandeling bespreken we, indien u dit wenst, welke producten “het effect van de behandeling” thuis in stand houdt en verlengd. Door samen te werken komen we altijd tot een beter resultaat.

Door mijn jarenlange ervaring met verschillende merken, werk ik bewust met DÉCAAR.

Waarom ik gekozen heb voor het merk “DÉCAAR”. Mijn visie is: leef elke dag de beste versie van jezelf. Dat kan alleen maar als je jezelf durft te zijn. En laat dat nou net de visie van DÉCAAR zijn. DARE TO BE YOURSELF

DECAAR, een merk waarbij de wetenschap en de natuur samenwerken en behandelingen en producten hebben ontwikkeld, die huid verbeterend, effectief, natuurlijk en veilig zijn voor u en het milieu.

 

Laat ik me voorstellen

Ik ben Mayka Beijersbergen en al meer dan 25 jaar werkzaam in de Beautybranche. Doordat er steeds vernieuwingen zijn op het gebied van huidverbetering blijft mijn passie voor dit vak bestaan. Altijd op zoek naar het beste. Na 15 jaar een eigen beautysalon te hebben gehad en een paar jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse salons en Hotels van Oranje, kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan en bleef de behoefte om weer voor mezelf te beginnen bestaan. Verder vind ik het heerlijk om mensen in de watten te leggen.

 

Persoonlijk

Getrouwd, kinderen, een heel lief kleinkind, familie en vrienden houden mij privé lekker in beweging. Mijn hobby’s zijn tekenen, schilderen, lezen, dansen, huis stylen en gezellig uiteten gaan. Maar als u mij vraagt waar ik mijn bed voor uit kom, dan is dat toch echt voor….. SUSHI…….

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt bel dan voor het maken van een afspraak

06-21240036.

Komt u naar mij of ik naar u?

 

 

...

..

 

.